ADEMWERK

Waarom ademwerk?
Ademwerk gaat om voelen. Voelen wat je echt voelt op fysiek en emotioneel vlak. In het dagelijks leven worden we vaak meegenomen door de hectiek van de dag.  Maar wanneer sta je echt even stil bij hoe een situatie voelt en wat iets met je doet? We gaan vaak maar door en door. Je stopt emoties weg, daar is vaak geen tijd voor. Je wilt iets uitspreken, maar durft of doet dat het niet. Jij bent hierin niet de enige! Als ik aan mensen vraag hoe ze zich voelen en of ze ergens spanning ervaren, hoor ik vaak als antwoord: “Tja , niet zeuren maar doorgaan toch?” Herkenbaar?

Zo hoeft het niet te zijn, jij verdient het om je happy, energiek en in balans te voelen!

Wat is ademwerk?
Tijdens een sessie ademen we met een diep ‘verbonden ademhaling’ en zoeken we samen de spanningen in het lichaam op. Deze spanningen kunnen er soms al jaren zitten. Stress, intense gebeurtenissen en trauma slaan we vaak onbewust in ons lichaam op. Door diep te ademen word je weer bewust van wat je voelt en waar de spanning zich bevindt. Door de verbonden ademhaling gaat er meer zuurstof naar cellen, spieren en weefsels in je lichaam, waardoor oude emotionele en fysieke spanning losgelaten kan worden. Zo kun je weer volledig ontspannen én creëer je meer ruimte voor verbinding. Verbinding met jezelf en daardoor met anderen.

Hoe verloopt een ademsessie?
Elke sessie begint met een intakegesprek en bespreken we jouw persoonlijke situatie en jouw verwachtingen van de sessie. Na deze intake beginnen we de ademsessie. Ik garandeer een fijne, veilige plek waar je jezelf kunt zijn, waarin ik je liefdevol begeleid naar de verbonden ademhaling met technieken van de BBTRS ®.  BioDynamic Breathwork & Trauma Release System is gericht op het loslaten van chronische spanning en integreert zes elementen ; adem, bewuste aanraking (shiatsu drukpunt massage), beweging, emotionele expressie, geluid en meditatie.

Voor wie?
Ben je gespannen, pieker je veel,  adem je hoog, voel je onrust, heb je een gejaagd gevoel, slaap je onrustig en/of ben je vermoeid en wil je meer voelen? Dan helpt ademwerk jou! Ademwerk is een methode voor zelfheling. Hoe dieper je ademt, hoe meer ruimte, rust en energie je krijgt. Het leert je weer om in je eigen kracht te staan, je veilig te voelen in je lichaam en om onverwerkte emoties en ervaringen los te laten.
Ademwerk brengt je dichter bij jezelf.  Het brengt je dichter bij je ware ‘zijn’.

Het is mijn missie om jou te helpen innerlijke rust en kracht te voelen. Ik gun het iedereen om de kracht van je eigen ademhaling te voelen en optimaal te ervaren. Je hebt het immers altijd bij je.

Duur
Een ademsessie duurt 1,5/2 uur  inclusief intakegesprek.

Mogelijkheden
– 1-1 ademsessie
– 1-1 trajecten bestaan uit minimaal 5 a 7 sessies.
– online sessies
– groeps ademcirkles 

Investering
Individuele sessies   1,5/2 uur                                         
Lower budget    –   160 euro
Higher budget   –   180 euro

Connect to your true nature traject.  Meest gekozen
6 Biodynamic breathwork sessies 
6 x 150 euro =  900,- 


Neem gerust contact met me op als je een ademsessie wilt ervaren.

Herinner jezelf wie je bent