Massages

SHIATSU ONTSPANNINGSMASSAGE

Een shiatsu ontspanningsmassage is gericht op complete ontspanning van lichaam en geest. Door middel van massage, acu-drukpunten en strekkingen behandel ik de meridianen in het gehele lichaam. Blokkades worden met zorg aangepakt zodat jouw lichaam en geest weer in balans komt.

Hoe? Droom weg bij rustgevende muziek en sluit je af van de buitenwereld. Even niet geven, maar ontvangen. Gun jezelf een moment van complete ontspanning!

 Een ontspanningsmassage duurt 60 minuten en kost 80 euro.
Plus intake 15 minuten.

Boek hier je massage zelf in via mijn : online agenda.


THERAPEUTISCHE SHIATSU BEHANDELING

Elke therapeutische behandeling begint met een intake gesprek (de anamnese)
Gedurende een korte vragenronde verkrijg ik meer informatie over jouw levenswijze, voeding, je fysieke en geestelijke toestand. Dit geeft mij een volledig beeld van jouw gezondheidstoestand, zodat we sneller een mogelijke oorzaak van jouw klachten vinden.

Diagnose en behandeling
De behandeling begint altijd met een diagnose van de pols, hara (buik) en/of tong. Naar aanleiding van de diagnose begint de Shiatsu massage door het behandelen van specifieke meridianen en acupunten.  De Shiatsu behandeling duurt ongeveer 1 uur en wordt gegeven op een futon, dit is een soort matras op de grond.

Houd je kleding maar lekker aan
De Shiatsu behandeling wordt door de kleding heen gegeven. Ik adviseer om lekker zittende kleding te dragen, zoals een legging of joggingbroek. Tot slot vraag ik je om schone sokken mee te nemen, dit is voor ons allebei het prettigst.

Na de behandeling
Doe vooral rustig aan na de behandeling.  Haal diep adem. Laat los en herhaal. Plan je agenda niet vol met inspannende gebeurtenissen.  Drink tot slot voldoende water.

Een therapeutische Shiatsu behandeling duurt 60 tot 90 minuten en kost
90 euro.

Boek hier je massage zelf in via mijn : online agenda.

Voel je welom.

Heb je vragen? Neem gerust contact met mij op.