Stoelmassages bij bedrijven

medewerkers presteren beter na stoelmassage

Een Shiatsu stoelmassage halverwege een lange en intensieve werkdag zorgt ervoor dat uw mensen binnen 20 minuten helder, ontspannen en energiek zijn!

De stoelmassage behandeling
De behandeling duurt 20/30 minuten, waarbij de kleding wordt aangehouden en een speciale Shiatsu stoel uitnodigt te ontspannen.  De stoelmassage bevordert het lichaamsbewustzijn, waarbij mensen op natuurlijke wijze alert worden gemaakt op eventuele klachten. Door middel van de massage en acu-drukpunten behandel ik het hoofd, de nek, schouders, armen, handen, benen en wanneer mogelijk de voeten. Elke behandeling wordt afgestemd op persoonlijke wensen van de client.

Houd uw medewerkers gezond en energiek
Uw werknemer presteert beter als hij/zij goed in zijn vel zit! Recent onderzoek toont dat Shiatsu massage een goed middel is om ziekteverzuim te voorkomen of te reduceren. Shiatsu werkt preventief tegen o.a. hoofdpijn, spanning, stress, slaapproblemen, schouder- en nekklachten en RSI.

Voorkomen is beter dan genezen
Als een werknemer een dag ziek is, kost een werkgever dit ruim € 250,- (bron: Arbo-Ned.). Graag vorm ik met de stoelmassages een onderdeel van de oplossing; het ziekteverzuim terugdringen!

Kostenbesparing algemeen
Omdat er preventief aan gezondheidsbevordering gewerkt wordt, is stoelmassage kostenbesparend voor bedrijven. Gun uw medewerkers stoelmassages als secundaire arbeidsvoorwaarde!
Bent u van plan om stoelmassages onderdeel te maken van uw arboplan? En vinden de massages plaats onder werktijd? Dan zijn deze stoelmassages voor uw bedrijf fiscaal aftrekbaar! Voor werknemers is hiervoor geen eigen financiële bijdrage verplicht.

Heeft u interesse?  Neem gerust contact met mij op.

Klanten :  Dienst Justitiële Inrichtingen, Ministerie van Justitie & Veiligheid, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Buik & Van der Horst Gerechtsdeurwaarders , CAK, Patrimonium , BarentsKrans advocaten, Schuttelaar en Partners, Gemeente Dordrecht, Gemiva SVG groep, Pluscoach, Warner Brothers/Blazhoffski, Telfort via Mamachi, Massage in Bedrijf.

Jamie – HR Manager: “bij ons in het bedrijf zijn al meerdere RSI klachten in een
vroeg stadium behandeld door Natalie wat heeft bijgedragen aan een
vermindering van het ziekte verzuim.”