Over

WIE ZIT ER ACHTER PACHA MAMA BALANCE?

Mijn naam is Natalie Carnier, leuk om je hier te treffen!

Van jongs af aan zoek ik graag het avontuur op. Met een HBO-bachelor Toerisme op zak, heb ik me door het reisvirus laten aansteken en terwijl ik als twintiger allerlei uithoeken van de wereld ontdekte, werd ik geconfronteerd door mijn eigen lichaam. De westerse geneeskunde was op dat moment heel ver weg en ik moest me gedwongen laten terugvallen op Moeder Natuur…

Het mooiste cadeau wat ik naar Nederland heb mogen meenemen, is het inzicht dat het leven draait om balans. Die balans vinden we in onszelf en in het maken van verbindingen met anderen. We mogen elkaar helpen! Om mentaal en fysiek gezond te blijven en hierin respectvol  naar de natuur (en daarmee naar onze omgeving!).

Vanuit mijn thuisbasis in Den Haag, zette mijn avontuur zich in de wereld van voeding en gezondheid voort. Al snel kwam ik uit bij de Chinese Geneeskunde en met Shiatsu viel alles op zijn plek. Het onderzoeken van onderliggende oorzaken van ziektes waarbij lichaam en geest als één worden gezien. De invloed van omgeving, levensstijl en voeding speelt een belangrijke rol, met als uitgangspunt preventief te behandelen.

Sinds 2016 ben ik gediplomeerd Shiatsu masseur en in 2018 ben ik afgestudeerd tot Shiatsu therapeute. Tevens ben ik gediplomeerd yoga (hatha/ashtanga )docente, ademtherapeute gericht op het loslaten van trauma & spanning en mindfulness trainer.  Shiatsu, yoga, de adem en mindfulness helpen mij steeds bewuster,  energieker en gezonder te leven. Voor mij is er niks mooier dan om ook jou van deze tools te mogen voorzien. Het leven is om van te genieten!

Ga je mee op avontuur?