Breathing into your womb

Een twee daags retreat vol magie.

Zaterdag 25 november 2023 – 10:00 tot 17:00
Zaterdag 16 december 2023 – 10:00 tot 17:00

Dit is een tweedaagse reeks Breathing into your Womb. Maar je kan ook een losse dag dag boeken.

Breathing into your Womb is een workshopreeks voor vrouwen, een vrouwencirkel, om de aandacht en aanwezigheid voor jou, je bekken & baarmoeder te ervaren. Je veilig voelen in diepe intimiteit met jezelf en de ander. De stromende rivier in jouw lichaam weer openen.

Womb Alchemy
Leer de energie van jouw baarmoeder kennen en verdiep jouw relatie met haar. Van wantrouwen, onzekerheid, onveiligheid naar een diep helderweten en vertrouwen.

Deep Pelvic breathing
Geef ruimte aan bevroren energie & emoties in de zachte ademreizen.

Bliss activation
Activeer jouw systeem voor een sprankelende levensenergie.

The power of Ritual
Ontvang krachtige rituelen om te verweven in jouw dagelijks leven. Voor een diepe relatie met wie jij bent, jouw baarmoeder, lichaam en ziel.

Sound Healing and integration
Verzachting en overgave voor jouw lichaam.

Wat kan Breathing into your womb voor jou betekenen – op welke manier draagt de Workshop reeks bij in jou leven?

🌻Bevroren, vaste en zwaardere energie de ruimte geven en laten smelten in ontspanning en zachtheid
🌻Stappen in een bad van zelfliefde met rituelen, kruiden en cacao.
🌻 Ontdekken wat de Kosmische womb en Earth Womb voor jou kunnen betekenen.
🌻 Jouw Ja en Nee voelen in je lichaam vanuit je buik. Jouw ruimte laten ontstaan doordat je dieper in je lichaam aanwezig bent.
🌻 Ontdekken wat de verbinding met jouw baarmoeder voor waarde kan zijn in jouw dagelijks leven. Zekerheid, helderheid, vertrouwen, zelfkennis.
🌻 Verbinding van het Hart met de Baarmoeder, zodat je gemakkelijker jouw grenzen kan aangeven en jouw ruimte in neemt. Van jezelf klein houden naar authentiek jezelf uitdragen.
🌻 Zachte zelf-aanraking aan jezelf geven. Zodat je een heldere verbinding hebt met jouw lichaam en kan genieten van jezelf.
🌻 Jouw seksuele en sensuele energie de ruimte geven in jouw lichaam. Diepe verbinding met jouw sensuele natuur. Zo kan je nieuwsgierig jezelf openen voor relaties en dieper de liefde ontvangen.

Natalie Carnier
Bodywhisperer & Ademtovenares
De kracht van het creëren van een veilige tempel, waar alles welkom is zodat je helemaal jezelf kan zijn en kan loslaten wat niet langer dient is een natuurlijk talent van haar.
Haar kracht is om jou met zachtheid in contact te brengen met jouw mooie lichaam zodat de levensenergie weer gaat stromen en dat je de taal van je lichaam en hart weer kan horen.
Jou verbinden met je ware natuur is haar missie.

Willemijn van Duinen
Womb Alchemist & Toverfee van rituelen
Jouw brengen naar je meest authentieke sensuele en krachtige zijn. Steeds dieper zakken in jouw bekken en de magie te beleven in alles van het leven. Vertrouwen en overgave cultiveren voor een fundamentele kracht. Zachtheid & toverstof verspreiden is haar missie. Via haar passie voor het lichaam en rituelen kan Willemijn jou herinneren dat thuis altijd aanwezig is, in de schatkamer van jouw hart.

Praktische informatie:
Deze mooie dag wordt gehouden in een Prachtige Yurt in Hazerswoude-Dorp. Je ontvangt het adres in de bevestigingsmail na aanmelding.
De workshop is inclusief lunch, snacks and thee.

Zo welkom om met ons samen de diepte van jezelf en jouw mooie bekken sensualiteit te ontdekken.

Liefs, Willemijn en Natalie

Hazerswoude-Dorp, 2391 Hazerswoude-Dorp, Nederland

Voel je welkom en meld je hier aan